8. Digiloikka

Jee! Nyt pääsen paljastamaan uusimman ideani! Huomenna 6.8.2021 klo 18:00 starttaan livestriimaukset Twitch.tv-alustan kautta. Olen tässä tovin pähkäillyt, miten pääsisin paremmin jakamaan teille rakkauteni itämaiseen tanssiin. Tanssiaiheiset livestreemaukset olen suunnitellut rennoiksi ja vaihtelevin tanssiin liittyvin teemoin toteutettaviksi. Vilkaise lähetysajat ja -aiheet nettisivuiltani tai somekanaviltani.

Miten päädyin Twicth.tv:seen? Kaverini Tzibu aloitti pelistriimaukset Twitchin kautta (Holoplay), ja tovin hänen tekemistä seuranneeni alkoi mielessäni pyöriä livestriimaus mahdollisuus myös itselle. Onni on auttava puoliso, jolla on paremmat taidot it-asioissa kuin itsellä, ja parissa päivässä sain oman kanavan aloituskuntoon. Tule siis moikkaamaan minua lähetyksissäni, se olisi mahtavaa!

Kun kerta pääsin vauhtiin, päätin päivittää itseni muutenkin vuodelle 2021. Eli minun YouTube-kanava ja TikTok ovat myös odottamassa ensimmäisiä videoita, jotka toivottavasti ehdin ladata sinne piakkoin. Online opetus ja videot ovat myös työnalla lisäämään tanssituntieni tarjontaa. Tänä syksynä monipuolistuu mahdollisuudet tutustua minuun ja tanssimaailmaani. Toivottavasti tulet nauttimaan itämaisen tanssin saloista kanssani!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s