Esittely

Olen itämaiseen tanssiin höpsähtänyt umpisavolainen immeinen. Tanssi on tärkeä osa elämääni. Nautin tanssimisessa itsensä kehittämisestä, onnistumisen ilosta, kehon ja mielen huoltamisesta ja luovuudesta.

Tanssin kautta olen päässyt tutustumaan useisiin ihmisiin ja löytänyt tanssiystäviä, joiden kanssa on kiva treenata, esiintyä, matkustella tanssitapahtumiin ja viettää aikaa kahvitellenkin. On ihana tunne, kun tietää matkustaessa toiselle paikkakunnalle, että siellä voi nähdä tuttuja tanssijoita. Kävin ensimmäisillä itämaisen tanssin festifaaleilla ja kursseilla yksin, mutta oli kiva huomata, kuinka siellä pystyi tutustumaan ihmisiin. Viime vuosina noista reissusta on tullut kesän kohokohta, joihin on päässyt matkustamaan tanssiystävien kanssa.

Vaikka pidän soolotanssimista sen antavan vapauden liikkeiden improamiseen, niin koen että ryhmätansseissa on voimaa. Hyvässä tanssiryhmässä kaikilla on tilaa olla oma itsensä, toisia autetaan ja tsempataan. Onnekseni olen saanut olla mukana muutamassa tanssiryhmässä vuosien varrelle. Kirjoitan jossain vaiheessa erillisen postauksen tanssiryhmistä.

Mukavaa, jos olet jaksanut lukea tänne asti. Kirjoitusvirheitä tulee varmasti esiintymään teksteissäni, kun ajatus etenee nopeammin kuin sormet näppiksellä ja silmät sokeutuvat omalle tekstille. Tervetuloa lukemaan tanssiblogiani jatkossakin!

c) Pia Räsänen. Pikku Egypti ry:n Open stage-tapahtuma syksyllä 2018. Fuusioimprotanssi musiikkiin Freakshow – American Horror story theme.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s